Contact

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Wees welkom

Showroom

Openingsuren

Maandag – Vrijdag:
8u – 12u
13u – 18u

Zaterdag:
9u – 12u

Verlof

We zijn gesloten wegens bouwverlof van 19 december tot en met 3 januari.

Graag verwelkomen we jullie terug op maandag 4 januari.

Lieve klanten,

Gezien de nieuwe lockdown zijn ook wij genoodzaakt enkele maatregelen door te voeren in ons bedrijf. We willen er alles aan doen om jullie zo goed als mogelijk te blijven dienen.

Onder de sluiting van alle niet-essentiële winkels valt ook onze toonzaal. Die zal dus volledig gesloten zijn tot 13 december.

We proberen inventief te zijn wat uitleg, offertes, enz. betreft.

We maken met veel plezier filmpjes of videocalls om jullie alle nodige materialen/producten te kunnen tonen.

Opmetingen zullen jammergenoeg niet meer doorgaan. Gezien het aantal afspraken die er in een week staan, is dit niet verantwoord. Alle definitieve opmetingen zullen voorlopig geannuleerd worden. U zult hiervoor opgebeld worden en krijgt dan later een nieuwe datum door.

Opmetingen voor offerte worden helaas ook geannuleerd. U wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en krijgt een offertefiche. Dit is een vragenlijst die we opgemaakt hebben. Hierop kan alle nodige informatie ingevuld worden zodanig we een offerte van op afstand kunnen opmaken.

De definitieve opmeting van een nieuwbouw blijft wel doorgaan. Dit enkel op de voorwaarde dat er niemand aanwezig is op de werf. Overlopen van de ramen zal achteraf telefonisch/per mail gebeuren. Bestelbon zal per post toegestuurd worden.

 

Productie en plaatsing blijft verder gaan onder beperkingen.

Plaatsing van renovaties (bewoonde huizen) zal worden uitgesteld. We vinden het niet verantwoord om onze plaatsers langs te sturen in een woning waar (bijna) alle leden van het gezin aanwezig zijn.

Plaatsing op nieuwbouw en tweede verblijven (waar terug niemand aanwezig is) blijven wel doorgaan. Ook hier zullen alle klanten tijdig verwittigd worden.

Afhalingen kunnen, enkel na voorafgaand telefonisch contact. Het bestelde materiaal zal buiten klaar gezet worden voor u op het afgesproken tijdstip.

Dit is helaas voor niemand een leuke situatie maar we moeten er het beste van maken.

We willen graag nog eens nadrukken dat de situatie op dit moment zeer ernstig is. Het is dus uitermate belangrijk dat we allemaal aan dezelfde kant staan. We willen er dus alles aan doen om zo lang en veilig als mogelijk te kunnen blijven werken.

We hopen dan ook van harte op jullie begrip voor deze maatregelen.

Samen staan we sterk!

Stijn & Sofie

Contacteer ons

Nieuwpoortsesteenweg 172
B-8470 Gistel

Telefoon: +32 59 27 97 79
E-mail: info@desender.be

BTW BE0462660207